Tuesday, October 13, 2009

Nokian 3G Booklet laajaan levitykseen USAssa

Nokia tiedotti tänään että AT&T alkaa subventoimaan sen 3G Booklettia ja että laaja ja kattava Best Buy ketju ottaa sen jakeluunsa. Tämähän oli erinomainen uutinen Nokian booklettibisneksellä ja ylipäätään bisnekselle USA:ssa. Läppäri lähtee kotiin 299 dollarilla kunhan sitoutuu kahdeksi vuodeksi AT&T asiakkaaksi (kuukausisopimuksen hinta 60 dollaria). Ekat toimitukset marraskuun puolivälissä eli ehtii hyvin joulukauppaan ja on ensimmäisiä myyntiin tulevia tietokoneita varustettuna Windows 7:lla. Kovasti AT&T pomo hehkuttaa laitetta: “The Nokia Booklet 3G is a really sharp, exciting device and we look forward to powering it with the nation’s fastest 3G network,” said Ralph de la Vega, president and CEO, AT&T Mobility and Consumer Markets. “Consumers and small business customers can’t get enough mobile broadband. Nokia’s mobile device leadership, together with AT&T’s mobile broadband network leadership, Best Buy’s retail reach and Windows 7, is a very strong line-up to drive this fast-growing market.“

Mitä olen nettiä selannut niin kovasti tuosta laitteesta ja sen designistä tykätään ja akunkestoa ylistetään. Ainoa mistä on tullut moitteita on hinta ja nyt kun amerikkalaiseen malliin myyntihinta näyttää subventoinnin takia alhaiselta niin kauppa voi hyvinkin käydä ja Nokian brändi ja asema USA:ssa voi parantua. Ja saa nähdä tuoko tuo huhuttu T-Mobilen “project black” entisestään parannuksia Nokian asemaan. Forbes-lehti kirjoitti erinomaisen jutun Noksun PC suunnitelmista. Eli lisää läppäreitä on luvassa ja osassa niistä on mukana myös Nokian Comes With Music – palvelu.

Muutaman vuoden takainen Telsim-ceissi nostaa päätään. Olinkin jo melkein unohtanut koko jutun, kunnes törmäsin google news haulla tähän uutiseen. Olisi kieltämättä hienoa jos Nokia saisi jo kauan sitten alaskirjattuja rahojaan takaisin noilta turkkilaisilta huijareilta. Motorolalle tuo raha olisi varmasti elintärkeä ja antaisi hieman lisäaikaa ja varmasti Motorolan lakimiehet tekevät kaikkensa että rahat saadaan palautettua sinne minne ne kuuluvat.

Torstaina sitten nähdään mikä on Nokian kunto ja se taas aika pitkälti määrittää oman salkkuni kunnon loppuvuodeksi.

No comments:

Post a Comment